Jaguar rijden in 2019

of de "rijkdom van een passie"

.

Er staan een massa Jaguars te koop maar de kwaliteit is soms ronduit belabberd te noemen. Ondanks het grote aanbod dat er nu op de markt aanwezig is zijn er voor ons geen zaakjes te doen, de goedkopere exemplaren zijn meestal slecht tot heel slecht onderhouden Jaguars en de betreffende eigenaars die blijkbaar of niet de centen en/of niet de mentaliteit hadden om met een Jaguar te rijden doen hem nu fiscaal gedwongen van de hand.

Natuurlijk is het voor de leek moeilijk om op het zicht een verschil te maken, maar de maandelijkse terugkerende toestanden van miskopen die wij in onze zaak zien bevestigen onze stelling.

Jammer voor ons en de "mis kopers", want meestal eindigt hier het verhaal, slechte Jaguar gekocht en centjes op, terug naar af met een teleurstelling rijker....

Zefs een degelijk onderhouden Jaguar die wij aankopen, krijgt in ons atelier een opwaardering die vaak enkele duizenden euro's bedraagt. Alle herstellingen, volledig onderhoud en opkuis zijn vaak veel duurder dan gedacht.

Maar onze kopers zijn na jaren genot allang de aankoop prijs vergeten maar niet de degelijke geleverde kwaliteit en naservice.

Klanten die hun 11ste Jaguar bij ons hebben aangekocht, dat moet je verdienen.....

We staan dus sterk om de volgende jaren als JagsOnly te trotseren en U een verdere service te blijven bieden.

OLDTIMERS

Met de jaren hebben we nu ook een flinke reputatie opgebouwd en ook voor de oldtimer Jaguars vind men de weg naar JagsOnly.

wij bieden ondertussen ook service en onderhoud voor de oudere types.

Boven aan hebben wij ook een streep getrokken. we eindigen met het jaar 2009, al wat jonger is ademt geen Jaguar legende meer uit met uitzondering van de F Type.

We houden het op de XJ tot 2009, de XK tot 2009, de S Type en de XJS.

Hier gaat het nog om passie, zonder de passie vinden wij er niks aan en daar zijn we te oud voor geworden.

De rijkdom van een passie.....